+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Petra Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 113 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    87%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 18.11.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Kostohryzová

jednotlivec, 14.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • byla jsem naprosto spokojena

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Luboš Kolársky

mladý pár, 20.6.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radim Krčmář

jednotlivec, 25.6.2010

Znojmo

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 4.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Andělová

jednotlivec, 5.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V hotelu se nám líbí vše (výborně vaří, obsluha velmi příjemná). Nevím o ničem negativním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

- Lancová

jednotlivec, 18.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Petra odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladnou recenzi a Vaši přízeň :-)

Zdeněk

dospělý pár, 20.10.2015

Nový Bor Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • čistota,matrace v postelích super,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo super, rádi se někdy vrátíme :-)

  • nebylo nic co by se nám nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman Václavík

skupina přátel, 4.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme všichni velmi spokojeni,ať už dospělí,tak i děti.I v budoucnu bychom rádi využili vašich kvalitních služeb.Ještě jednou díky ze Zlína.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Železná

mladý pár, 1.1.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme naprosto spokojeni, učitě to nebyla naše poslední návštěva tohoto hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

pan Císař

rodina s malými dětmi, 31.10.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V Hotelu Petra jsme byli ubytovaní již potřetí a vždy jsme naprosto spokojeni jak s kvalitou ubytování(především úrovní čistoty pokojů a příslušenství)tak také s ochotným a vstřícným personálem.Tento hotel je ideální i pro rodiny s malými dětmi,my jsme zde byli s miminkem a mohu jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Petra odpověděl na tuto recenzi.
Vaše spokojenost s ubytováním v hotelu Petra nás velmi těší, děkujeme za váš čas pro sepsání recenze a snad někdy příště nashledanou. A.Havlíková, majitelka hotelu Petra

Anonym

jednotlivec, 1.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Denisa Rakušanová

mladý pár, 26.8.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel je krásný, čistý a obsluha je velice příjemná. Jsem z pobytu velmi nadšená a ráda se k Vám budu vracet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.5.2016

English

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Alles super

  • Nichts

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Pohlová

skupina přátel, 28.6.2011

hotel Petra, Liberec

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Personál hotzelu je příjemný a ochotný. Prostředí hotelu Petra je klidné. Pokoje jsou světlé, čisté, pěkná a prostorná je koupelna s WC. Nádherný výhled na Ještěd přímo z pokoje! Hana P.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Petra odpověděl na tuto recenzi.
My děkujeme za Vaši přízeň, rádi jsme Vám vyšli vstříc, budeme se těšit zase někdy na shledanou :-)

M.P.

dospělý pár, 7.8.2011

Vracov, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Je vidět že hotel je nový, nekuřácký, udržována čistota, personál na recepci velmi vstřícný a ochotný.Krásný výhled na Ještěd z pokoje, ale hodně ruší projíždějící tramvaje hned vedle hotelu a hluční hosté na zahrádce u restaurace.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Petra odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za kladnou recenzi a Vaši přízeň, Vaši připomínku o vršcích skříní jsme si vzali k srdci, konstruktivní kritika je vždy dobrá. Těšíme se na další shledání.